Om du vælger Buffet eller sammensætter din egen menu, kan du være sikker på at få yderst velsmagende retter. Vi bruger de bedste råvarer og tilbereder dem på den allerbedste måde for at sikre en fantastisk spiseoplevelse.
Buffet:
Standart Buffet:
Kyllingesalat med bacon og ananas
Fiskesalat med skaldyr
Glaseret skinke med flødekartofler
Oksetyndsteg med mixed salat
Porretærte
Indonesisk kalkunbryst
Blandet ost med frisk frugt og druer
Hindbærtærte med iscreme
Brød, smør og kiks.
Pr. kuvert kr.: 305,-
-------------------------
Luksus Buffet:
Indbagt laks med krydderdressing
Laksepaté med purløgscreme
Skaldyrssalat
Parmaskinke med græskarkerner og parmesanost
Helstegt højreb serveres med flødekartofler
Græsk kylling med mixed salat
2 valgfrie salater
Diverse franske oste med frisk frugt og druer
Ostelagkage eller frisk frugttærte
Brød, smør og kiks
Pr. kuvert kr.: 340,-
Menuer:
Forretter:
Tarteletter med høns eller skinke i asparges.......Kr. 65,00
Rejecocktail med tomatdressing.................................Kr. 75,00
Skaldyrscocktail med dilddressing............................Kr. 80,00
Laksemad, gravad eller røget laks.............................Kr. 65.00
Dampet laks med rejer og skaldyr.............................Kr. 70,00
Lufttørret skinke m. parmesanost og
græskarkerner........................................................................Kr. 70,00
Ørredpaté med rejer og purløgsdressing...............Kr. 65.00
Røget lakserose med laksetatar..................................Kr. 70,00
Hønsesalat serveres på ananas med bacon.........Kr. 65,00
Til alle forretter serveres der hjemmebagt brød og smør.
--------------------------------
Hovedretter:
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær og brunede kartofler........................................................Kr. 165,00
Svinekam med sprød svær med rødkål, surt og skysauce.................................................................................Kr. 150,00
Stegte andebryster med Peter Heering sauce.Kr. 170,00
Kalvefilet med rørhattesauce.....................................Kr. 200,00
Kalvemørbrad med Dijonsauce.................................Kr. 230,00
Indbagt oksemørbrad med rødvinssauce eller bearnaisesauce..................................................................Kr. 230,00
Helstegt højreb med krølfedt med bearnaisesauce eller rødvinssauce........................................................................Kr. 190,00
Hjortefilét med waldorfsalat, tyttebær og
nøddesauce..........................................................................Kr. 250,00
Helstegt lammekølle med estragonsauce..........Kr. 185,00
Farseret kalkun med sellerisauce............................Kr. 160,00
Gammeldags oksesteg med flødepeberrod og sukkerbrunede løg............................................................Kr. 165,00
I prisen er der inkluderet ½ grilltomat og 2 valgfrie grøntsager (se under garniture).
Vi må dog tage forbehold for sæson.
-------------------------------------------
Valgfri Garniture:
Friske minimajs
Smørsauteret spinat med ristede champignon
Braiserede blegselleri omvundet med bacon
Haricot verts med skalotteløg
Smørdampede broccoli
Ristede champignon
Smørdampede ærter med skalotteløg og bacon
Springløg
Gulerødder med basilikum
Grøntsagstærte
Slikærter
---------------------------------------
Valgfri Kartoffel:
Pommesmacaire: Ovnbagte kartofler med urter
Pommes Rösti: Fintrevne kartofler med løg og bacon
Pommes Maxim: Råstegte kartofler i skiver
Pommes Francaise: Rå kartoffelstrimler sauteret i smør
Pommes Risolee: Smørsauterede kogte kartofler
Pommes Anglaise: Hvide kogte kartofler
Flødekartofler: Rå kartofler bagt med fløde
Flødekartofler med rodfrugter: Grove tern af rodfrugter ovnbagt med piskefløde
Hasselbagte kartofler
Bagte kartofler: Serveres med krydder- og hvidløgssmør
-------------------------------------
Desserter:
Hasselnøddefromage med madeira.........................Kr. 60,00
Citronfromage........................................................................Kr. 60.00
Peter Heering isrand med frugtsalat.........................Kr. 60.00
½ ananas med frugt og iscreme...................................Kr. 75.00
Vanilje isrand med frugt og chokoladesauce......Kr. 65,00
Karamelliserede nøddekurve med sorbet.............Kr. 70.00
Frisk frugttærte med marcipan....................................Kr. 65.00
Rubinsteinkage med små vandbakkelser...............Kr. 75,00
Frisk frugt med råcreme og nødder..........................Kr. 60,00
Ostelagkage, kirsebær eller fersken.........................Kr. 60,00
Stort ostebord med franske og danske oste,
leveres med frisk frugt, grovbrød og kiks..............Kr. 90,00
----------------------------------
Natmad:
Fransk løgsuppe...................................................................Kr. 45,00
3 snitter.......................................................................................Kr. 55,00
Hønsekødssuppe..................................................................Kr. 45,00
Oksekødssuppe.....................................................................Kr. 45,00
Pølsebræt med brie, ost og lun leverpostej ……...Kr. 80,00
Frikadeller med kartoffelsalat.......................................Kr. 60,00
Aspargessuppe.....................................................................Kr. 50,00
Ungarsk gullaschsuppe...................................................Kr. 50.00




